Kerst met een hart

Op 28 december treden een 80-tal artiesten - muzikanten van onze fanfare én zangers van koor Gaudicanto - in de kerk van Sint-Pieters-Kapelle op voor het goede doel tijdens de derde editie van het benefietconcert “Kerst met een Hart”. De opbrengst gaat integraal naar alle mensen uit Sint-Pieters-Kapelle die momenteel strijden tegen kanker. Kankerpatiënten en hun familie worden vaak niet alleen geconfronteerd met een fysieke en emotionele lijdensweg, maar ook met financiële zorgen door onverwachte rekeningen, hospitalisatie, jobverlies,… Helpt u ons om al deze mensen in de warme kerstperiode een financieel extraatje én de noodzakelijke morele steun te geven? Reserveer snel uw toegangskaart via uwfanfare@gmail.com of 0496/47.81.13!