Creatieve groep

We noemen ons de "creatieve groep", maar soms ook de "crea's" of de "creatievelingen". Creatieve Groep

Sommige mensen vragen zich misschien wel af waarvoor dit precies staat en wat onze link is met de fanfare. Daarom hier een beetje uitleg.

De creatieve groep geeft de fanfare een duwtje in de rug door, telkens als dat nodig is, een handje toe te steken, bijvoorbeeld tijdens een kaartenverkoopdag, repetitiedag, muzikale uitstappen en tal van andere activiteiten. Door onze handen uit de mouwen te steken, willen we het bestuur en de muzikanten wat ontlasten. Daarnaast denken wij op vraag van het bestuur mee na over de concrete uitwerking van de meest wilde idee├źn. Ook wordt regelmatig onze mening gevraagd over allerhande vernieuwingen en veranderingen binnen de fanfare.

De creatieve groep bestaat hoofdzakelijk uit ouders van muzikanten, maar eigenlijk kan iedereen die dat wil aansluiten bij onze groep. Wij vergaderen regelmatig (ongeveer 1 keer per maand) in een vriendschappelijke en ontspannen sfeer met respect voor ieders inbreng.

Ons takenpakket is heel afwisselend en daardoor is er voor elk wel wat wils: logistieke ondersteuning, koken, borden dresseren, cocktails serveren, gastrolletjes spelen tijdens concerten, een kerstboom knutselen, servietten creatief plooien, mee activiteiten uitwerken, enzovoort, enzovoort.

Ben jij ook zo een manusje-van-alles met een hart voor muziek en verenigingsleven? Extra helpende handen zijn steeds welkom!